diumenge, 29 d’abril del 2012

1 DE MAIG DIA DEL TREBALLADOR



Després de la convocatòria dels sindicats del 29M, queda clar que l'estat oligarca no escolta les exigències de l'obrer. Tal com els comunistes ja sabíem, ocorre tot el contrari, les contraccions entre la nostra classe i la seva classe s'aguditzen i ho seguiran fent amb mes retallades a la sanitat, a la educació, als drets laborals. A demés seguiran tancant el puny sobre el proletariat combatiu amb l'aplicació de la llei antiterrorista de forma indiscriminada, amb les prohibicions de qualsevol tipus de forma de informació alternativa, amb l'ingent augment de l'aparell policial de l'estat, etc. 

Estem davant l'apogeu de la fascistizació de l'estat. Aquest respon davant les nostres exigències amb violència i repressió, per això la nostra única opció és la lluita obrera sense flors, sense càntics ni batucades. Tal com la història ens ho ha demostrat una vegada i una altra sense excepcions. 

El pròxim 1 de maig, la classe treballadora hem de sortir al carrer per recordar qui és el veritable enemic i sobretot per fer-los recordar a ells, que el proletariat no claudica, que la  lluita va en augment i que aquests porcs burgesos no mereixen viure de la nostra força de producció. 

De la mateixa forma que ho van fer, en 1886 els treballadors nord-americans en el primer 1 de maig i on dos dies més tard en la lluita contra els esquirols a Chicago, la policia va obrir foc sense contemplacions contra els camarades manifestants, amb el resultat de l'assassinat de 6 d'aquests i la mutilació de molts altres. 

Recordem a aquests herois de la lluita obrera i a d'altres que han caigut. I prenguem el relleu en les seves lluites! Aquest 1 de maig responguem al terror burgés amb el terror roig!